Անչափ համեղ, բրնձով «սուտ» տոլմայից հաստատ չեք հրաժարվի. այս եղանակով պատրաստելիս ուղղակի արտակարգ է ստացվում

Загрузка...

Ընկերներ, Infoman.am-ի թիմը ջանք ու եռանդ չի խնայում, որպեսզի ձեզ տա միայն որակյալ ինֆորմացիա: Շնորհակալ ենք մեզ վստահելու և ոգեշնչելու համար: Միացեք մեզ Facebook-ում:

Այս նյութը կարդացել է 691 մարդ




Ավանդական ուտեստների սիրահարները շատ բարձր են գնահատում այս ուտեստը: Առանց մսի պատրաստվող այս տոլման իր արժանի տեղն է զբաղեցնում սեղանների վրա: Միակ թերությունն այն է, որ շատ արագ է սպառվում և հարկ է լինում կրկին պատրաստել: Չնայած այն բանին, որ այկս ուտեստը շատ սիրված է և ընդունված, ոչ բոլոր տնտեսուհիներն են կարողանում այն համեղ պատրաստել:Առաջարկում ենք բրնձով «սուտ» տոլմայի պատրաստման հմուտ խոհարարի բաղադրատոմսը, պատրաստվում է շատ հեշտ: Պատրաստելիս պարզ է դառնում, որ հատուկ ջանքեր չեն պահանջվում, հիանալի է ստացվում նաև սկսնկների մոտ:

Բաղադրիչներ
  • Խաղողի թուփ — 50հատ
  • Բրինձ — 320գր.
  • Բուսական յուղ — 70մլ.
  • Սոխ — 150գր.
  • Սխտոր — 2-3 պճեղ
  • Լոլիկ — 1հատ
  • Տաքդեղ ըստ ճաշակի
  • Տոմատի մածուկ — 1 ճ.գդ.
  • Պղպեղի մածուկ — 1ճ.գդ.
  • Համեմունքներ . Սև պղպեղ,աղ, կարմիր տաքդեղ, աղացած համեմ ըստ ճաշակի
  • Ռեհան — 0,5թ.գդ.
  • Ծիտրոն — 0,5թ.գդ.
  • Կանաչեղեն. Սամիթ,համեմ,մաղադանոս,ռեհան

Պատրաստման եղանակը տեսանյութում
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Goodinfo-ն

ԴԻՏԵԼ